FabLab
tammikuu 17, 2018
Passikuva
tammikuu 19, 2018

Matka messut

Aamulla lähdimme aikaisin (klo 4:00) liikkeelle Raisiosta ja suuntasimme Helsinkiin matkamessuille. Mukana oman luokan lisäksi oli myös muutama Naantalin lukion oppilas. Lähdimme näin aikaisin siksi että osallistuimme Naantalin matkailun pyynnöstä Suomen Saariston osastolla aamiaistilaisuuden järjestämiseen klo 7:30 alkaen. Meidän tehtävämme oli ohjata kutsuvieraat oikeaan paikkaan aamiaispöydän luokse messukeskuksen ulko-ovilta. Suomen Saaristo osastolla oli usean kunnan yhteinen osasto jotta olivat edustettuina ainakin Naantali, Turku, Salo, Kemiö, Parainen, Rauma, Pori, Kaarina, Hanko, Raasepori, Kustavi ja Taivassalo. Jos jonkun kunnan nyt unohdan mainita, niin olen pahoillani.

Matka messut avasivat ovensa klo 9:00, ja tämä oli niin kutsuttu ammattilaispäivä. Tässä vaiheessa alettiin myös itse tutustumaan messujen tarjontaan. Paljon oli erilaisia osastoja ja tarjonta hyvinkin kirjavaa. Oli yrityksiä ja maita jotka olivat panostaneet osaston ulkonäköön. Muutama osasto oli vastaavasti hyvinkin pelkistetty, mutta näitä oli hyvin vähän. Itse löysin muutaman osaston missä ei ollut mitään esitettä tai edes työntekijää paikalla. Varsinkin kun miettii että kyseessä on ammattilaispäivä, niin luulisi yritysten panostavan edes sen verran että paikalla ei seiso vain tyhjä valkoinen koppi.

Joka tapauksessa päivä oli varsin mukava ja erilainen kuin normaali koulupäivä. Tai en tiedä voinko edes puhua normaaleista koulupäivistä kun kyseessä on matkailualan opiskelu. Pitkä päivä joka tapauksessa.

Alla muutama kuva. Ryhmän Facebook sivuilla Matkailualan opiskelu Rasekolla on lisää kuvia nähtävillä tapahtumasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: