Tänään riitti toimintaa
maaliskuu 3, 2018
Outo päivä
maaliskuu 5, 2018

Aamukävelyllä

Aamupäivällä kävin vähän kiertelemässä ja kuvaamassa aluetta. Olenhan minä siellä jo aikaisemminkin kävellyt mutta ei ole tullut otettua kuvaa/videota aikaisemmin.

Tänään oli paljon rauhallisempi päivä tiedossa. Vuoron alussa sanoin Marcolle että pistetään pieni kilpailu pystyyn ja arvioidaan koska eilinen asiakas joka hieman hoiperteli tulee viimeistään käymään tiskillä. Marco arvioi että kello 19 asiakas saapuu juttelemaan meidän kanssa. Itse veikkasin että kello 18 on hyvin todennäköinen aika, mutta ennen kello 18:30 joka tapauksessa.

Vuoro alkoi rauhallisesti ja samalla tuli tehtyä kaikkea pientä valmistelevaa työtä jo tulevillekkin päiville. Asiakkaita saapui tasaisena virtana, ja mitään varsinaista ruuhkahuippua ei päässyt syntymään paitsi ihan loppu puolella vuoroa kun eräs ranskalaisen matkanjärjestäjän asiakkaan tulivat monta tuntia myöhässä vähän ennen kuin ravintola menee kiinni. Silloin oli aikamoinen vilske kun annoimme ensin vain rannekkeet jotta pääsivät syömään ja uudelleen sen jälkeen kun palasivat syömästä ja annoimme heille huoneet.

Ihan vuoron lopussa minulla kävi myös pieni tilanne vessassa, ja kirjoitinkin siitä omassa henkilökohtaisessa Instagram profiilissa Timon matkassa profiilin sijaan.Ja miten kävin minun ja Marcon veikkauksen kanssa. Kyseinen asiakas tuli tiskille kello 18:07, joten minä arvasin lähemmäksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: