Pitkä päivä kaikin puolin
helmikuu 24, 2018
Ghlain Klain
helmikuu 26, 2018

Ensimmäinen aamuvuoro

Tänään oli vuorossa ensimmäinen aamuvuoro, ja sen työskentelin respan esimiehen Marian kanssa. Alkuvuoro oli hyvin hiljaista, jopa oudon hiljaista. Mutta ensimmäiset tänään lähtevistä asiakkaista olivat jo lähteneet lentokentälle ja ja seuraavaksi lähtijät olivat aamiaisella kun tulin töihin. Tietenkin oli muutamien uusien päivä tai pari aikaisemmin saapuneiden asiakkaiden neuvomista mistä löytyy bussi Corralejoon ja muutenkin sellaista yleistä mitä nyt voi respassa kuvitella tapahtuvan. Lisää peittoja ja tyynyjä toivotaan aika paljon ja niiden toiveiden välittämistä siivoojille. Iltavuorossa annamme asiakkaille itse lisää, mutta näin aamulla ja päivällä siivoojat huolehtivat tästä tarpeesta. Avainkortteja saa myös tehdä uusilla asiakkaille todella paljon koska niitä pidetään puhelinta vasten tai kännykkäkotelossa, lompakossa tai käsilaukussa joka on varustettu magneetilla. Nuo vie avainkorteista tehot hyvinkin nopeasti.

Aamulla kävin Marian autolla hakemassa meille aamukahvit. Olisi pitänyt mennä kävellen koska matkaa kahvilaan oli ehkä 100-120 metriä, ja enhän minä noita yksisuuntaisia ole katsellut koska ei ole ollut tarvetta siihen.Taisin lopulta ajaa noin kilometrin jotta sain käännyttyä oikealle kadulle. Tänään saapuu myös pari isompaa ryhmää ranskalaisia, ja ne tulee ennen kuin pääsevät huoneisiinsa. Silloin alkoi oikeasti vilske kun otamme voucherit, annamme rannekkeet, skannaamme passit tai id:t, ja muutenkin tarkistamme tiedot. Huoneet asiakkaat saavat vasta pari tuntia saapumisensa jälkeen sen jälkeen kun kaikki huoneet on siivottu. Silloin alkaa uusi rumba kuin kaikki tulee suurin piirtein samaan aikaan hakemaan huoneiden avaimia. Kaiken kaikkiaan aamuvuoroa voisi pitää tietyllä tapaa jopa kiireisempänä koska kerralla tapahtuu hyvinkin paljon ja ehkä jopa tietyllä tapaa haastavampana koska on paljon erilaista tarvetta asiakkailla. Iltavuorossakin on paljon töitä, mutta niissä on rytmi paljon tasaisempi. Tai enhän minä niitä voi verrata vasta kuin tämän yhden vuoron puitteissa, ja huomenna palaan takaisin iltavuoroon.

Töiden jälkeen menin taas mereen uimaan. Rannalla ei ollut muita koska oli kova tuuli joka tuntui kyllä iholla kun hiekka lensi. Uimisen aikana sitä tuulta ei varsinaisesti huomannut koska aallot rauhoittuvat tuossa laguunin kohdalla missä olen käynyt uimassa. Takaisin rannalta tullessa tuulen kyllä huomasi kävellessä ilman paitaa kun hiekka piiskasi ihoa. Ilta meni lähinnä päivittäen blogin tekstejä offlineen jotta päivitys kotisivuille on nopeampaa sitten kun kunnon netti on taas käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: