Työharjoittelupaikalla käynti
helmikuu 13, 2018
Työskentelyä respassa
helmikuu 15, 2018

Ensimmäinen harjoittelupäivä

Tänään oli varsinainen ensimmäinen päivä työharjoittelussa. Tosin aamupäivällä vietin aikaani taas rannalla aaltoja kuunnellen. Majoituksessa oli siivooja paikalla, joten lähdin käymään kaupassa etten olisi turhaan edessä.

Mutta sitten itse asiaan, eli työharjoitteluun. Paljon asiaa kerralla ja tietenkin kun vielä käytettiin englantia jota en ole taas käyttänyt pitkään aikaan, niin olihan se hieman tangertelua. Ihan aluksi kävin itsenäisesti tutustumassa normaaliin huoneeseen ja tämän jälkeen vähän paremman tason huoneeseen. Tänään varsinaisena työtehtäväni oli käydä mappeja läpi ja yhdistää saapuneet maksut jo lähteneisiin matkailijoihin jotta heidät voi siirtää maksaneisiin. Tai lähinnä kyseessä oli matkatoimistoilta tulleiden maksujen läpikäyntiä. Seuranani minulla oli hotellin omistajan kissat jotka tulivat hakemaan rapsutuksia ja makoilemaan papereiden päällä kun yritin työskennellä. Hotellissa on 4 valkoista kissaa joista yksi on emo ja loput hänen pentuja. Tai ei niitä voi enää pennuiksi kutsua kun ovat isompia kuin emo. Ai niin, työpäivinä saa käydä syömässä hotellin ravintolassa ja voin kertoa että kyllä minä söin.

Tänään kuulin pikkuveljeltäni että pappani on aika huonossa kunnossa ja on sairaalassa. Sairaalasta oli sanottu että nyt olisi hyvä aika käydä katsomassa. Valitettavasti en itse pääse katsomaan koska olen täällä harjoittelussa, mutta ajatukset on kyllä vahvasti tuolla kaukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: