Geokätköilyä
maaliskuu 7, 2018
Aamuvuoro pitkästä aikaa
maaliskuu 9, 2018

International Woman’s Day

Viikon toinen vapaa ja tänään suuntaan taas Corralejoon. Tänään on myös kansainvälinen naisten päivä, joten matkalla hotellille poimin yhden kukan maasta jonka annoin Respan Marialla kun hän juttelin hotellin omistajan kanssa ulkona. Corralejossa hain ensimmäiseksi yhden kätkön jonka ohi olen kulkenut jo parin viikon ajan. Tai pitäisikö sanoa että olan kulkenut sen alta sille se on markettialueen tornissa. Minua ennen kätköllä oli jo tänään käyty ja yllätykseksi suomalainen. No joka tapauksessa nyt kätkö oli haettu ja seuraavaksi suuntasin toiselle puolella kaupunkia postitoimistoon hakemaan rahaa. Rahan haun jälkeen kiertelin taas kaupungilla, tai voisi sanoa että enempi rannalla kunnes alkoi nälän tunne hiipimään vatsalaukkuun.

Suuntasin Hamburguesa nimiseen paikkaan joka mainostaa että heillä on kaupungin parhaat burgerit. Ja olihan se hyvä, ellei jopa loistava. Kokokin oli sellainen että osa ranskalaisista jäi syömättä kun ei enää jaksanut. Bussikuljetus (hotellin järjestämä) jolla tulin, oli lähtenyt jo aikaisemmin, joten suuntasin nyt ihan normaalin bussiin joka kulkee tunnin välein El Cotillon ja Corralejon välissä. Ensimmäistä kertaa koskaan mitä olen bussille matkustellut niin bussi kävi matkalla tankilla. Kuski ajoi huoltoaseman katoksen luokse niin että sai tankattua auton. El Cotilloon päästyäni lähdin taas uimaan. Vähän päälle tunnin kun olin uinut niin toiseen jalkaan iski suonenveto. Mitään hätää ei ollut ja sain tilanteen aika nopeasti laukaistua. Olin yli tunnin jo uiskennellut, joten olisiko se vaikuttanut vai se että muutama isompi aalto vaihtoi laguunin veden nopeasti jolloin veden lämpötila laski nopeasti. Joka tapauksessa suonenveto meni ohi ja jatkoin viellä puolisen tuntia uimista kun se oli niin kivaa.

Iltapalaksi tein taas lettuja koska niitä tarvikkeitakin oli vielä jäljellä. Tosin aineksia kun mittailee silmämääräisesti, niin saattaa tulla hieman paksu taikina. Tämän takia nuo paistamani letut olivat oikeasti aika paksuja. Mutta mukahan ratkaisee eikä ulkonäkö?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: