Viimeinen viikko alkoi…
maaliskuu 12, 2018
Viimeinen työpäivä
maaliskuu 14, 2018

Kipuilua jaloissa

Aamupala… Minulla on nivelreuma ja se aina välillä hieman ärsyyntyy ja silloin pitää ottaa hieman tuhdimpi aamupala. Tänään on sellainen päivä kun pitää ottaa vähän reilumpi annos lääkettä. Tai kyllähän minulle jo eilen oli päivällä hieman varpaat sekä sormet kipeinä ja illalla ihan kunnolla. Ajattelin että katsotaan aamulla tilanne millä lääkkeillä mennään. Olisi pitänyt ottaa kortisoni jo yöksi vaikuttamaan sillä jopa vessakäynti on kiipeillä varpailla ja nilkoilla tuskien taival. Mutta nyt on lääkitty ja uskoisin että iltavuoroon pääsen ilman kipuja. 💊💊💊💊💊💊 #timonmatkassa #matkailualanopiskelu #aamiainen #breakfast #nivelreuma #rheumatoidarthritis #kipu #pain #sormet #fingers #varpaat #toes #nilkat #ankles #lääke #lääkkeet #medicine #medication #erasmus #myerasmus #erasmusplus #työharjoittelu #internship #raseko #elcotillo #fuerteventura

Henkilön Timon matkassa (@timonmatkassa) jakama julkaisu

Tänään aamulla oli varpaat, nilkat ja sormet todella kipeät, hyvä että vessaan pääsi kävelemään. Nivelreuma siis taas muistuttaa olemassaolostaan. Joten ei muuta kuin kaikki lääkkeet käyttöön jotka ovat matkalla mukana.

Ennen puolta päivää olikin jo kivut hävinneet ja lähdin kävelemään rannalle. Kävelin yhdelle geokätkölle jota on kuitenkaan löytänyt, mutta ei sitä ollut löytänyt pari edellistäkään etsijää. Joka tapauksessa tuli tehtyä sellainen noin 5km kävelylenkki yhteensä. Iltavuoro oli hyvinkin hiljainen ja aika tuntui suorastaan matelevan. Tänään sain ensimmäisen kerran otettua kuvan jossa kaikki neljä valkoista kissaa näkyy samaan aikaan. Loppuvuorosta yksi kissoista vei minun paikkani ja asiakkaat naureskelivat kun seisoskelin välillä tiskin takana tai etupuolella ottamassa kuvia uudesta vastaanottovirkailijasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: