Corralejossa käymässä
maaliskuu 1, 2018
Tänään riitti toimintaa
maaliskuu 3, 2018

Lettupäivä

Aamupäivä oli hieman laiskan puoleinen koska olin yöllä valvonut aika pitkään. Joskus vähän ennen puoltapäivää paistelin itselleni lettuja aamupalaksi. Oli oikeasti aika kiva fiilis paistella lettuja kun aurinko paistoi ja muutenkin oli ihan kivan näköinen päivä tulossa.

Töissä oli tänään aika rauhallista. Ensimäiseksi piti katsoa huomenna lähteville asiakkaille tyytyväisyyskyselyt kuntoon sillä olen ollut pari päivää vapaalla ja kukaan ei ole näemmä tehnyt niitä valmiiksi siivoojille. Joten lähdin myös kävelemään ympäri hotellia toimittamaan kyselyt oven alta huoneisiin. Muutaman kerran sain ravata ympäri hotellia koska minun mielestäni huoneiden numerointi ei ole mitenkään looginen. Tai on se jollain tasolla looginen, mutta itse olisin numeroinut huoneet hieman toisin.

Tänään ilta vuoro tuntui jotenkin todella pitkältä. Johtui varmaan siitä että oli hiljainen päivä ja muutenkin tekemistä oli yllättävän vähän. Tai oli sellaista pikkuista tekemistä kaiken aikaa, joten ehkä ne vain tulee tehtyä vähän kuin huomaamatta. Huomasin tänään töistä lähtiessäni että en ole edes ottanut muistivihkoani tänään esiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: