Matkalla kotiin (osa1)
maaliskuu 17, 2018

Matkalla kotiin (osa2)

Yöllä Lontoossa Gatwickin lentokentällä huomasin että koneessa jolla lensin tänne Fuerteventuralta oli Aleksis Kiven kuva pyrstössä.

Seuraava kone lähtee vasta aamulla, joten piti löytää joku paikka missä hetken huilata. Monella muullakin oli sama ongelma ja sopivan nukkumispaikan löytäminen oli oikeasti hankalaa. Lopulta kuitenkin löysin alueen jossa oli vielä muutama penkki vapaana.

Muutaman tunnin unien jälkeen lähdin hakemaan aamupalaa. Ongelmana oli tietenkin kortti joka ei toimi, mutta onneksi oli vielä käteistä jotta sain paikallista valuuttaa.

Kohti Helsinkiä… #timonmatkassa #matkailualanopiskelu #matkallakotiin #onthewayhome

Henkilön Timon matkassa (@timonmatkassa) jakama julkaisu

Lopulta sitten pääsin sitten jo bussilla koneeseen ja viimeinen lento kotiin voi alkaa. Paitsi että ihan helkutisti ongelmia. Odotetaan että päästään huuhtelemaan siivet jäänestoaineella, mutta ensin odotetaan että saavat sitä ainetta lisää kun se kuulemma loppui niistä laitteista. Nestettä on saatu lisää, mutta meitä ennen jonossa oli 3 konetta ja nyt sitä haetaan taas lisään. Kapteenilla oli iloisia uutisia että olemme seuraavaksi vuorossa, siis sitten kun saavat nestettä lisää. Eihän kone ole liikahtanut vielä mihinkään sen jälkeen kun pelkkiin istui. Siitähän on vasta yli 2 tuntia aikaa. Eikä me tietenkään päästy koneesta mihinkään kun istutaan keskellä kenttää koneessa. Alkoi oikeasti olemaan hermo tiukassa. Helsinkiin saavuttiin lopulta kolme tuntia myöhässä.

Viimeinen etaappi Helsinki-Vantaalta Turkuun meni pikavuoron kyydillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: