Ensiapupakkaus
helmikuu 10, 2018
Asunto, ranta ja työharjoittelupaikka
helmikuu 10, 2018

Turku -> El Cotillo

Yöllä lähdin klo 0:35 kotoa yö bussilla ensin Turun keskustaan jossa kävin Comic Comic Cafessa kahvilla. Jatkoin matkaa Turun linja-autoasemalle josta lähdin express vuorolla klo 2:30 kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Lento Osloon lähti 8:10, joten olin hyvissä ajoin perillä lentoasemalla ja jäi hyvin aikaa somettaa.

Oslossa minulla oli kolme tuntia aikaa somettaa ennen kuin lento Fuerteventuralle lähti. Tämä olikin jo selkeästi pidempi lento joka kesti hieman alle kuusi tuntia. Perillä Fuerteventuralla kävelin ruumalaukun haun jälkeen tilausajopalvelun tiskille josta minulle oli varattu kyyti El Cotillon kylään jossa suoritan työharjoitteluni. Matkaa tehtiin pikkubussilla mihin olisi mahtunut sellaiset parikymmentä henkeä. Kuljettaja tiesi kyllä kylän, mutta muuten hän oli täysin ”kahvilla”. Piti pysähtyä useamman kerran kysymään paikallisilta että mistä annettu osoite löytyy. Itse kyllä kerroin tällä oman elämänsä sankarille että vaikka olen ensimmäistä kertaa saarella, niin tiedän tasan tarkkaan mihin mennään. Joka tapauksessa pääsin perille oikeaan osoitteeseen.

Paikallinen yhteyshenkilö oli matkalla päästämään minut majoitukseen mutta hänellä kesti vielä hetki ennen kuin hän olisi itse perillä. Hän ilmoitti jo majoituksessa oleville että päästäisivät minut sisälle. Paikalla oli neljä nuorta opiskelijaa Mikkelistä jotka olivat olleet jo viisi viikkoa työ harjoittelussa ja vielä viikko jäljellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: